Schrijftrainerscollectief

Opdrachtgevers willen de zekerheid dat hun training van topkwaliteit is en dat die doorgaat. Daarom werk ik met ervaren collega’s samen in een collectief van schrijftrainers. Ik werk al heel lang met deze schrijfkanjers die dezelfde aanpak hebben: praktisch, plezierig en persoonlijk.



Wat doen wij?
  • We leren van elkaar door regelmatig bij elkaar te komen en nieuwe ontwikkelingen uit te wisselen.
  • Samen verzorgen we trajecten die te groot zijn om alleen uit te voeren.
  • We zijn elkaars back-up als een training onverwacht moet worden overgenomen. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit.
Lees hieronder wie mijn collega’s zijn:

Selma Rooseboom

Jij wilt vlot helder teksten leren schrijven, ik help je graag! Hoe? Door jouw teksten als uitgangspunt te nemen. Goed voorbereiden, een krachtige opbouw neerzetten, prettig leesbare zinnen schrijven, foutloos spellen: ik leer het je. Je kunt van mij pittige feedback verwachten en praktische tips om elke schrijfklus comfortabel aan te kunnen. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het geven van schrijftrainingen, en ben ook thuis in snellezen, mindmappen en timemanagement. Bereik me via rooseboomtrainingen@planet.nl.

Ellis Buis

Een training is net zo geslaagd als het voortraject, is mijn motto. Geen standaardverhaal uit een standaarddraaiboek, maar maatwerk leveren waarbij leerwensen en teksten van deelnemers centraal staan. Om een traject effectief, plezierig en persoonlijk te maken, is het belangrijk dat ik jou en je organisatie goed leer kennen. Daarna bepalen we in overleg wat de meest effectieve route naar succes is. Ik verzorg ook trainingen en workshops snellezen, mindmappen en coach-/trainersvaardigheden. Meer over mij lees je op www.ebtt.nl.

Anja Geerts-Poppelaars

Ik ben Neerlandicus en Master NLP, en gek op taal. Ik verzorg al jaren trainingen op het terrein van schriftelijke communicatie. Werken aan effectieve en lezersgerichte teksten met mensen uit allerlei branches is voor mij de ultieme uitdaging. Plezier, persoonlijke betrokkenheid en passie zijn de drie waarden die centraal staan in mijn trainingen. Je kunt mij ook benaderen voor presentatietrainingen, gespreksvaardigheden en personal branding. Zie: www.taalzaken.nl.


Wilt u meer informatie over schrijftrainingen, neem dan contact op via dit formulier.

Contactformulier

* *
*
*