Gastenboek

Ik vind het erg leuk om te weten wat je vindt van mijn boeken en van deze site. Zet er wel altijd bij over welk boek je het hebt. Het zou fijn zijn als je meer schrijft dan: ik vind het een goed boek/een stom boek. Probeer eens te vertellen waarom. Ik ben daar nieuwsgierig naar en misschien kan ik er iets van leren.

Reacties worden pas zichtbaar op de site nadat ik ze gezien heb. In principe plaats ik alle reacties, ook als je het niet met me eens bent of een boek niet goed vindt. Maar scheldpartijen, beledigingen of kwetsende woorden plaats ik niet, niet alleen als ze over mij gaan, maar zeker als ze over anderen gaan. Bovendien moet je reactie wel met boeken of deze site te maken hebben. Het gastenboek is geen plek om met anderen in discussie te gaan.

De velden met een sterretje moet je in ieder geval invullen. Je mailadres komt niet op de site te staan. Een vraag aan mij kun je beter niet in het gastenboek zetten. Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Leave this field empty
* *
*
*

Reacties

Prachtig

Mooie boeken! Bedankt!

Jan // 27-03-2018 16:03

Cursus schrijven met losse handen

Ik heb met veel plezier de cursus 'Schrijven met losse handen' gevolgd. Juist de vrijheid om eigen stukjes tekst in te leveren wanneer het uitkomt, was erg prettig. Daarnaast is er van de kritische, maar nuttige correcties veel geleerd! Dank je wel, Annie.

Sanne van Vliet // 03-11-2016 13:09

boeken

wat gaat het boek over ik kom naar je toe die had ik namelijk nog niet gelezen
-------------------------

Dag Chayenne,
 
bedankt voor je vraag.
'Ik kom naar je toe' gaat over Astrid die van haar ouders naar een psychotherapeut moet omdat ze slaapwandelt. Haar ouders hopen dat Astrid zich door die gesprekken beter voelt. Maar Astrid wil daar eigenlijk niet heen en ze verzint telkens verhaaltjes. Maar soms gebeuren die dingen echt.
Op mijn website, bij Boeken, kun je er meer over lezen. http://www.annievangansewinkel.nl/boek_item.cfm?boe_titel=ik-kom-naar-je-toe&boe_uuid=9D167CF0-68B4-4933-8FB183FF371313EB
Dit boek is al wat ouder, dus in veel bibliotheken is het niet meer te vinden.
Daar kun je wel nieuwere boeken van mij vinden.
 
Met vriendelijke groet,

Annie van Gansewinkel

chayenne bols // 12 jaar 2003 5 januari // 18-11-2015 18:37

Reisgenoten gezocht

Zo fijn toen mijn ouders laatst met een doos vol boeken uit mijn jeugd aan kwamen zetten. Daar zat ook 'Reisgenoten gezocht' tussen, een boek wat met zijn prachtige kaft meteen dierbare herinneringen opriep. Ik heb het natuurlijk herlezen en vind het een van de beste boeken die ik ooit gelezen heb. Vooral knap vind ik het, dat je op een of andere manieren hebt weten terug te halen hoe wisselvallig je op je vijftiende kunt zijn. Het deed denken aan vakanties uit mijn jeugd: als je in een vreemde omgeving bent, zonder de vrienden van thuis als een veilig schild om je heen, dan word je op jezelf teruggeworpen en dat is niet altijd even leuk. Maar het is ook een kans om jezelf opnieuw uit te vinden, want tja, niemand kent je toch. Prachtig gedaan en dat voor een eerste boek: zo knap!

Karin Lavrijsen // 35 jaar // 31-05-2015 10:15

boek sleutelen

hallo ik heb het boek sleutelen gelezen en ik vond hem heel leuk...... gr Manon Albers

Manon // 12 jaar // 28-03-2015 11:54

Nieuwe boek, Vreemdgaan

Beste Annie, Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe boek Vreemdgaan. De inhoud spreekt mij erg aan. Het staat al op het verlanglijstje voor mijn verjaardag. Verleden jaar heb ik de logeerbeer gekregen. Dit boek pak ik regelmatig. Leuk verhaal met goede bijpassende tekeningen. Florence Brouwer-de Zwart.

Florence Brouwer- de Zwart // 66 jaar // 17-06-2014 12:50

Veldeke prijs

Annie, proficiat. Trots op mijn buurmeisje...

Annemie Kessels // 17-11-2013 23:33

cursus

Al tijden speel ik met de gedachte om een schrijfcursus te doen, ik zou graag columns willen leren schrijven. Na lang zoeken en eindeloos twijfelen heb ik mij nu ingeschreven voor een cursus, bij Annie van Gansewinkel dus. Best heel spannend. gr Fieke

Fieke // 52 jaar // 03-11-2013 18:03

website

ha Annie, Dat is een mooie, heldere site geworden. ! met hartelijke groet, Tom

Tom van Schendel // 56 jaar // 10-10-2013 17:32

Website

Wat een mooie, nieuwe, verfrissende website! Goed overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Hiermee kun je weer een aantal jaren vooruit.

Karin Verstappen-van Gansewinkel // 23-08-2013 21:49

1 2 volgende >>